Чайне дерево

Відео: Олія чайного дерева для особи, волосся і тіла: властивості і застосування масла. Beauty Ksu

Назва пояснюється тим, що з листя рослини готують трав`яний чай. Сучасні знання про властивості чайного дерева ґрунтуються на багатовіковій історії. Масло чайного дерева має здатність протистояти одразу трьом різновидам мікроорганізмів - бактеріям, грибкам і вірусам. Ці унікальні властивості олії чайного дерева здобули маслу величезну популярність. У косметиці масло чайного дерева широко застосовується як антиоксидантний засіб і як віддушка. Масло чайного дерева має кілька назв, залежно від місця зростання.

Каяпут (чайне дерево з Індонезії)

Запах масла каяпута трохи нагадує запах евкаліпта. Це найдавніше ліки для лікування інфекцій, хвороб дихальних шляхів і шкіри. Каяпут покращує кровообіг і тому особливо часто використовується для жирної, а також блідою анемічного шкіри. Воно повертає їй пружність, стимулює процеси регенерації клітин. Для дуже чутливої шкіри каяпут застосовують в поєднанні з лавандою або рожевим олією- в комбінації з іншими "маслами використовують для лікування проблемної юнацької шкіри.

Манука (чайне дерево з Нової Зеландії)

Манука надає хорошу стабілізуючий вплив на нервову систему, захищає від спалахів дратівливості і різких перепадів настрою, відновлює сили при нервових виснаженнях. Крім того, воно має протизапальні і болезаспокійливі властивості, зменшує алергічні реакції. Масло також стимулює процеси регенерації клітин шкіри. Але головне - це ефект антибіотика широкого спектру дії. При цьому масло мануки добре переноситься навіть чутливою шкірою. Його рекомендують при акне, запаленої, роздратовано шкірі, атопічний дерматит.

Ніаоулі (чайне дерево з Нової Каледонії)

Ніаоулі завжди славилося своїми антибактеріальними, антигрибковими і антивірусними властивостями. Запах масла ніаоулі трохи нагадує евкаліпт і володіє прекрасним тонізуючим ефектом. Крім всього іншого, масло ніаоулі допомагає розсмоктуванню рубців і інфільтратів при акне. Ця здатність розпушувати грубу сполучну тканину з успіхом використовується для лікування целюліту.

Tea-tree (чайне дерево з Австралії)

Гучну славу ефірному маслу австралійського чайного дерева принесли його унікальні антибактеріальні властивості. Тому попит на це масло в світі величезний. Однак масло чайного дерева не так лояльно по відношенню до шкіри, як це прийнято вважати. У деяких випадках воно може стати причиною її сухості і роздратування.

Відео: вилікувати без ліків. Чайне дерево.Іріна Бабушкіна

  • Ефірна олія чайного дерева

  • Увага, тільки СЬОГОДНІ!

    » » » Чайне дерево