Молитва про вагітність

Відео: Молитва про вагітність всім, що страждають безпліддям

Молитва про вагітність - може вам допомогти прийти до великого таїнства, до народження дитини. Вона є тільки одним з безлічі способів, але нехтувати ним не варто. На жаль, сучасне життя вчить нас, що потрібно ставати занадто цілеспрямованими, жорсткими, витривалими і рішучими - це реалії нашого світу. Дуже мало в нашому житті залишається місця для співчуття, доброти і віри. А адже саме віра - це духовний стан людини, яка здатна допомогти долати труднощі. У нашому випадку повинна бути велика віра в добрі і світлі сили, які завжди допомагають людині.

Відео: Молитва про вдалий перебігу вагітності Архангелу Гавриїлу




Пам`ятайте, що бажання мати дітей - це найпрекрасніше бажання. Безліч людей щасливі, маючи дітей, але є і безліч жінок, яким це щастя поки не дано. Тому їм потрібна молитва про вагітність, яка допоможе реалізувати їхні мрії. Причин такої жорстокої несправедливості з точки зору медицини може бути дуже багато: це і погана екологія, і спадковість, і неправильне харчування з відповідним способом життя, хвороби і т.д. Безумовно, у багатьох випадках традиційна медицина права, однак і чудеса трапляються. У них треба вірити і тоді молитва про вагітність допоможе.

В даному випадку молитов, як і віра повинна бути особливо сильною і щирою. Жінка всім своїм серцем повинна хотіти народити дитину, тоді молитва зробить свою дію. Буває так, що безпліддя стає покаранням за розпусне життя або за інші гріхи. У цьому випадку потрібно покаятися від чистого серця. А якщо безпліддя дано як випробування віри, то необхідно продовжувати вірити і молитися і тоді Бог подарує довгоочікуване щастя.

Відео: Як завагітніти? Молитва про вагітність

Молитва може бути звернена до Самого Господа Бога, Божої матері або до Ангелу-хранителю. У ній ви потрібно попросити вищі сили дарувати дитини на радість вам і Богу. Завжди робіть молитву про вагітність з найчистішим, що розкаялися серцем, і тоді Господь почує вас. Тільки віра може допомогти там, де медицина визнала своє безсилля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » » Молитва про вагітність