Кераміди

Відео: З чим носити довгу спідницю!

кераміди (Цераміди) - тверді або воскоподобние речовини ліпідної природи (сфінголіпіди), які спільно з холестерином і жирними кислотами утворюють ліпідний бар`єрний шар шкіри. При пошкодженні поверхневого шару шкіри кераміди заповнюють прогалини, що утворилися в результаті вимивання, знижують проникність шкіри, зменшують втрату води і покращують пружність епідермісу. Додавання керамідів до натуральних олій і екстрактів трав дозволяє м`яко стимулювати процеси, що забезпечують здатність шкіри піклуватися про себе.

кераміди також зміцнюють поверхневий шар волосся, запобігаючи потоншення і роблячи волосся менш крихкими. кераміди отримують із соєвого масла, зерен рису та іншого рослинного сирья.Кераміди використовуються в основному для виготовлення косметичних засобів для догляду за сухою, збезводненої, що лущиться шкірою. Їх включають в якості добавки в зволожуючі креми, гелі і лосьйони, спеціальні високоактивні креми, масла і ампульні препарати, шампуні, кондиціонуючі кошти для волосся, засоби декоративної косметики і випускають також у концентрованому вигляді в ампулах, капсулах, спеціальних флаконах.

У косметиці все частіше застосовуються біоактивні комплекси на основі гелю, збагаченого біологічно активними речовинами, керамидами рослинного походження, маслами і вітамінами. Таке комплексне вплив благотворно впливає на процеси відновлення клітин шкіри і зростання волосся, надаючи їм м`якість і шовковистість.

Відео: HAIR: Професійний догляд для волосся MATRIX / SOCOLOR.RU


Увага, тільки СЬОГОДНІ!